Tiki Tumble

Push Gaming har laget en spennende ny spilleautomat og inviterer deg med til en eksotisk øy i Polynesia fylt med mystikk og skjulte skatter. Tiki Tumble er fylt med wilds, nudging wilds og en lukrativ free spin-runde som inneholder 2 wild-hjul samt økende multiplikator-gevinster.

Tiki Tumble spilleautomat

Les mer om spilleautomater her >

Tema og grafikk

Idet du åpner spillet blir du ønsket velkommen til den mystiske øya med palmer, lyseblått hav, eksploderende vulkaner og steinstatuer i bakgrunnen. Grafikken er fint utført og du kan med en gang se at det har blitt lagt vekt på å lage et godt gjennomført tema. På hjulene vil du finne symboler som fargerike masker og glitrende edelstener.

Spillets gang

Tiki Tumble har 5 hjul, 4 rader og 20 faste gevinstlinjer. Akkurat som i andre automater må du i dette spillet matche minst 3 like symboler på en gevinstlinje for å få utbetaling. Du kan satse alt fra 2 kroner til 1000 kroner på hvert spinn. Det som er litt spesielt i denne automaten er at at når du endrer innsats vil også utseende på symbolene endre seg. Utbetalingstabellen vil også endre seg når du endrer innsats noe som vil si at du kan se nøyaktig hvor mye de ulike symbolene betaler uten at du trenger å regne deg frem til deg selv.

Bonusfunksjoner

  • Wilds – Wild-symbolet er en gullmaske med rød stein. Denne erstatter andre symboler for å hjelpe deg å oppnå en vinnerlinje.
  • Nudging wilds – Denne funksjonen aktiveres når et eller flere wild-symbol havner på de 3 øverste radene på et eller flere hjul. Da vil wild-symbolene dyttes ned en rad for hvert spinn. Dette fortsettes til wild-symbolet har blitt dyttet helt ned og forsvinner.
  • Scatter-symbolet – Scatter-symbolet er en gullmaske med blå stein og 3 eller flere av denne på hjulene dine vil trigge free spin-runden.
  • Free spin – Idet free spin-runden starter vil hjul 2 og 4 være fylt med wild-symboler. I tillegg har runden en økende multiplikator. Denne starter på enten 1x, 2x eller 3x avhengig av hvor mange scatter-symboler som trigget free spinnene. Deretter vil den øke med 1x for hver gang du vinner. Det beste med free spin-runden er at den kan forsette i det uendelige ettersom den fortsetter helt til du ikke har flere wild-symboler igjen på skjermen.

Konklusjon

Utseendemessing kan Tiki Tumble minne litt om spilleautomaten Tiki Totems, men når det kommer til spillets gang er de veldig forskjellige. Tiki Tumble har et mer tradisjonelt spilloppsett, men har mange lukrative funksjoner som holder spenningen oppe mens man spiller. Temaet er godt gjennomført og spredningene i innsatsene sikrer at automaten passer for alle type spillere.