Pyramid: Quest for Immortality

pyramid-quest-for-immortality-slot-netent-review

Det er endelig klart for nok en ny spilleautomat fra utviklerne hos Net Entertainment. De har skapt et nytt spill som har fått tittelen Pyramid: Quest for Immortality og har et tema som vil bringe spillerne til eksotiske Egypt. Det er ikke noe nytt med et tema som dette, men likevel har NetEnt klart å skape spillet på en helt ny og forfriskende måte som virkelig imponerer.

Grafikk og symboler

Siden dette er et spill som har fått et egyptisk tema, er det selvsagt ulike egyptiske symboler som vil dukke opp på hjulene. Spillet er satt opp med fem hjul og har fått et noe uvanlig oppsett med tanke på antall rader per hjul. Det er nemlig først 3 rader, så 4 rader, 5 rader, 4 rader og til slutt igjen 3 rader på det siste hjulet. Fordelt på disse hjulene er det dermed hele 720 ulike måter som spillere vil kunne vinne på.

På hjulene vil en kunne se noen symboler av høyere verdi som en sphinx, en maske av Kleopatra og tre andre symboler som ikke helt er lett å plassere. I tillegg finnes det 10, J, Q, K og A som representerer symbolene av lavere verdi. Grafikken i spillet er klart, fargerikt og utrolig flott laget, vel gjennomført på alt fra bakgrunn til symbolene.

Bonusfunksjoner i spillet

I denne automaten er det to ulike bonusfunksjoner en kan se frem til. Spillet inneholder først og fremst «avalanche» funksjonen som alltid er populært. Når dette skjer vil en multiplikator settes i gang og denne kan vokse helt fra 2x og oppover til 10x. Noe som selvsagt vil resultere i noen flotte gevinster.

I tillegg til denne funksjonen er det også noen wildsymboler som kan dukke opp på toppen av hjul 2, 3 og 4.

Oppsummering

Det er rett og slett ikke noe tvil om at denne automaten vil falle i smak hos kasinospillere. I tillegg til den flotte grafikken og de spennende ekstrafunksjonende er det et spennende tema bak hele spillet. Dette kan gjøre en utrolig stor forskjell på en automat.