Lights

Lights_Slot

Når spillutviklerne hos Net Entertainment lanserer et nytt spill er det som om hele iGaming bransjen holder pusten et øyeblikk. Det er alltid skyhøye forventninger til de nye spillene deres, men det virker som om de alltid klarer å toppe seg selv og dermed oppfylle forevntningene. Spilleautomaten Lights er et perfekt eksempel på nettopp dette, et spill som inneholder vakker grafikk, har et unikt tema og har spennende bonusfunksjoner. Denne automaten har med andre ord alt som enhver spiller kan ønske seg.

Design og symboler i spillet


I bakgrunnen av hjulene i spillet kan en få øye på en blendende vakker utsikt. Der er det et stort vann med en liten foss på høyre side og alt dette er omringet av fjell så langt øye kan se. Da solen er akkurat på vei til å forsvinne bak fjellene har himmelen blitt fylt opp av de vakreste nyansene av rosa, lilla og oransje. På toppen av spillets fem hjul og tre rader med symboler har spillets tittel blitt plassert, teksten er som malt på en stoffrull hengt opp på en stav og med en lykt på hver side.

Symbolene i spillet har fått en rekke flotte farger og de av høy verdi vil vise en rekke ulike lanterner som er i forskjellige former og fasonger. I tillegg finnes det noen symboler av lavere verdi og disse består av bokstavene J, Q, K og A samt tallet 10.

Bonuser i Lights


Det finnes mye spenning i vente på automaten Lights og dette er takket være to ulike spesialsymboler samt en free spin runde. Spesialsymbolene i spillet er scatters og wilds som har hver sin funksjon. Scattersymbolet er kanskje den mest spennende av de to da det er den som aktiverer freespin runden. For at dette skal skje må det dukke opp tre eller flere av symbolene som viser et Ying Yang symbol. Dermed kan spillere få mellom 10 og 30 gratisrunder.

Wildsymbolet fungerer slik at den vil erstatte andre symboler for å forme vinnende kombinasjoner, den kan derimot ikke erstatte scatters.

Oppsummering


Er det en ting som er sikkert med automaten Lights så er det at du vil elske den. Her kan du drømme deg bort i et vakkert landskap samtidig som du henter inn noen flotte gevinster og blir underholdt av morsomme bonussymboler. Net Entertainment har absolutt gjort en flott jobb nok en gang.