Koi Princess

koi princess netent slot

De velkjente spillutviklerne hos Net Entertainment har nylig lansert nok en flott spilleautomat. Den har fått tittelen Koi Princess og har hentet sin inspirasjon fra østen og fra tegneseriestilen anime. Spillet har blitt fylt opp med flott grafikk, et unikt tema og har mengder med moro og underholdning i vente for spillerne. Det finnes opptil flere ulike bonusspill og lignende tilgjengelig, så det er ikke mangel på spennende ting som kan skje i løpet av spillets gang.

Design og grafikk


Det første som møter spillere som klikker seg inn på Koi Princess er den flotte bakgrunnen. Den viser en foss sammen med et vakkert tempel, en perfekt bakgrunn for spillets tema. Spillet har selvfølgelig også fått sin helt egen maskot som står på venstre side av hjulene, dette er en jente i typisk anime. Koi Princess har deretter fått et klassisk hjuloppsett som består av fem hjul, tre rader og 20 spillelinjer tilgjengelig.

Alle symbolene i spillet har blitt inspirert av anime stilen og spillere vil kunne se både Koi Princess logoen, et skilpadde, et drag og noen kinesiske dollar, dette er de symbolene med høy verdi. Deretter har NetEnt lagt til noen symboler med lavere verdi som har fått farger som passer godt inn i designet. Dette er symbolene J, Q, K og A samt tallet 10.

Bonusrunder i Koi Princess


Det er absolutt ikke mangel på underholdning på automaten Koi Princess. Bonushjul funksjonen vil gi spillere muligheten til å vinne mynter samt aktivere to andre bonusfunksjoner som inneholder gratisspinn. Wildhjul bonusfunksjonen vil belønne spillere med 10 gratisspinn hvor hjulene også har muligheten til å bli dekket med wildsymboler, noe som kan resultere i flotte gevinster.

Sammendrag


Dette er virkelig et flott tilskudd til NetEnt sin voksende samling med automater. Den er unik og skiller seg ut fra mengden takket være det spennende tema og er fylt opp med en rekke underholdende bonusfunksjoner.