Kjemp om gevinst i nordlyset

Northern Sky slot

Northern Sky er en flott spilleautomat fra Quickspin som tar deg ut i den fantastiske skandinaviske naturen. Spillet kan spilles hos blant annet Mobilebet. Med det vakre nordlyset i bakgrunnen blir man revet med av et flott landskap med massevis av snø. Der stifter man bekjentskap med verdifulle dyresymboler i form av rev, hjort, ugle og bjørn.

Dyresymbolene utbetaler de største gevinstene. I tillegg kommer krystaller i ulike farver som har lavere verdier. Og så må man ikke glemme bonussymbolet formet som et fjell.

Northern Sky har 5 hjul, 3 rader og 9 fastsatte gevinstlinjer. Utbetalingsprosenten er på formidable 96,57 prosent. Den er så høy fordi Northern Sky ikke har noen progressiv jackpot. Minste og maksimale innsats er henholdvis €0.10 og €100. Spilleautomaten har også to spesialfunksjoner som bidrar til større gevinster. De er respins og free spins.

Mer om respinnene

Alle vinnerkombinasjoner utløser respinn. Gevinsten utbetales og symbolene låses fast på hjulene med unntak av de som ikke bidro til gevinsten. De fjernes og erstattes med nye symboler som kan gi en vinnende kombinasjon. Respinnene fortsetter helt til man ikke får en vinnende kombinasjon.

Mer om gratisspinn

Får man 3 bonussymboler på hovedspillet tildeles man 10 free spins. Gratisspinnene spilles kun med de høyt betalende dyresymbolene.

Til Mobilebet