Hook`s Heroes

hooks heroes omtale

Det har nettopp blitt lansert en helt ny og spennende spilleautomat, nemlig Hook`s Heroes. Denne ble rettere sagt lansert den 23. september, noe som betyr at den virkelig er helt fersk på markedet. Det er spillutviklerne hos Net Entertainment som står bak denne automaten, noe som allerede lover utrolig godt. Når spillutviklere sånn som Net Entertainment lanserer nye spill, er det alltid høye forventninger, de har nemlig satt lista såpass høyt at de nesten må konkurrere med seg selv. De som har testet noen av deres tidligere spill, vet godt hva vi mener her.

Hook`s Heroes – et spill fylt med farger og animasjoner


Det aller første som vil slå spillere som klikker seg inn på Hook`s Heroes er alle de flotte, sterke fargene som fyller opp hele skjermen. I spillet finnes det fem hjul hvor det er tre rader og 20 spillelinjer som er tilgjengelige. Denne gangen har Net Entertainment gått for et design og et utseende som er sterkt inspirert av tegneserier og animasjoner. Spillere vil raskt få øye på alle de ulike piratene samt de andre merkelige skapningene, faktisk kan man til og med si at de nesten må være designet for å se stygge ut. Det er nemlig ikke noe tvil om at dette er karakterer utenom det vanlige, tegnet som en tegneserie men ikke av det søte slaget.

Spillet passer for alle slags spillere da en kan satse med så lite som 0,20€ og helt opp til 200€. En kan nemlig velge mellom 20 ulike innsatsnivåer i tillegg til å velge myntverdien en ønsker. Når det er gjort kan hjulene snurres i gang!

Bonusrunder og andre funksjoner i automaten


I tillegg til den flotte grafikken kan Hook`s Heroes uten tvil friste med noen utrolige morsomme og ikke minst interessante funksjoner inne i spillet. De er underholdende og vil sørge for at alle gevinstene blir enda litt høyere enn om de ikke hadde vært der.

I Hook`s Heroes finnes det faktisk hele tre ulike spinn funksjoner som kan dukke opp når som helst, men den beste er uten tvil Mermaid (havfrue) funksjonen! Gevinster som blir vunnet i løpet av denne funksjonen vil få en multiplikator på hele fire ganger.

Oppsummering


Hook`s Heroes er nok et bevis på at Net Entertainment virkelig vet hva de holder på med. Det er morsom og fargerik grafikk, merkelige karakterer og en rekke spennende funksjoner som dukker opp underveis. Prøv spillet på noen av våre anbefalte kasinoer!