Hall of Gods

hall of gods slot netent

De aller fleste kasinospillere kan si at de kjenner godt til Net Entertainment sine spilleautomater, noe som mest sannsynlig kommer av at de er blant de mest populære. Ett av dem er automaten som fikk tittelen Hall of Gods, et spill som ble lansert for en stund tilbake men er fortsatt et populært valg blant mange. Dette spillet passer helt perfekt til alle de der ute som er glade i Norrøn Mytologi, da dette virkelig kommer til live i spillet.

Grafikk og design i spillet


Spillere som klikker seg inn på Hall of Gods vil oppdage et spill som er plassert på et vikingskip som befinner seg midt i en kamp. En vil også kunne se den store ormen Jörmungandr fra Midtgard på spilleskjermen. Det er ikke noe tvil om at Net Entertainment virkelig har satset fullt på denne automaten da både Thor, hammeren hans og selvsagt Odin i spillet sørger for at Norrøn Mytologi kommer til live.

Spillet har fått det en kan kalle for et standard oppsett med sine fem hjul, tre rader fylt med symboler og til sammen 20 spillelinjer som er tilgjengelig for satser. Symbolene plassert på hjulene består blant annet av en sølvring med gull på, Thors hammer, Thor selv, Idun, Odin og mye mer. Symbolene har fått et detaljert og fargerikt design som passer perfekt til spillets tema.

Bonusfunkjoner i Hall of Gods


Bonusspillet i Hall of Gods er absolutt det en kan beskrive som unikt, men likevel har Net Entertainment holdt det ganske simpelt. Denne bonusrunden vil bli aktivert når minimum tre bonussymboler dukker opp hvor som helst på hjulene, deretter vil spillere bli tatt med til et nytt bilde som blir fylt opp med en rekke skjold. Målet der vil være at spilleren skal knuse skjoldene med en hammer for å avsløre hva slags gevinster som venter, tre like gevinster vil gi en utbetaling.

I tillegg til bonusspillet finnes det både wildsymboler og scattersymboler som kan gi flere gevinster og mer moro. Scattersymbolene er de som vil gi gratisspinn, faktisk opptil 20 stykker for fem symboler. Wildsymbolet er den som kan erstatte alle andre symboler i spillet.

Oppsummering


Net Entertainment har hentet inspirasjonen fra Norrøn Mytologi og skapt et utrolig spennende spill som mange elsker. Den har flott grafikk, vakre symboler og ikke minst noen underholdende bonusfunksjoner.