Gonzo`s Quest

gonzosquestbanner

Denne spilleautomaten fra spillutviklerne hos Net Entertainment har raskt vokst seg til å bli en av de mest kjente spillene i bransjen. Temaet har blitt inspirert fra noe utrolig spennende, nemlig spanjolen Gonzalo Pizarro som reiste for å søke etter den tapte byen El Dorado. El Dorado er en myte som kommer fra Sør-Amerika, en by som sies å være fylt med gull, men det er ingen som vet nøyaktig hvor i Sør-Amerika den befinner seg. Denne spennende historien har vært med på å skape en utrolig spennende slot som har falt i smak hos mange kasinospillere. Spillet ble lansert i 2010 og har bare vokst og vokst i populæritet siden den gang.

Gonzo`s Quest Design og Grafikk

Da spillet har hentet hele sitt tema fra Sør-Amerika skulle det også bare mangle at designet i spillet ble hentet derfra. NetEnt har selvsagt gjort dette og i bakgrunnen av automaten vil spillere kunne se et vakkert bilde hentet nettopp fra stedet som har inspirert til hele spillet, El Dorado. Spillets maskot er selvsagt også på plass i spillet, en figur som ligner på Pizarro, bare en litt rundere, tegnet versjon.

Gonzo`s Quest har blitt satt sammen av fem hjuk og den inneholder 20 spillelinjer som spillere kan plassere sine innsatser på. På disse fem hjulene vil en kunne se en rekke symboler som har fått et flott design med mye detaljer. Symbolene består blant annet av ulike masker og ansikter som har blitt skåret inn i firkantede steiner, det er dette som er hovedsymbolene. I tillegg til dette finnes det to spesialsymboler som er scattersymbolet og wildsymbolet.

Spesialfunksjoner

Scattersymbolet i spillet viser et spørsmålstegn og det er denne som vil aktivere free fall runden. Dersom tre slike symboler skulle dukke opp på hjulene vil de gi 10 freefalls og i løpet av den runden vil en multiplikator på 3x bli lagt til hver gevinst som spillerne for. Det vil også være mulig å få multiplikatorer på 6x, 9x og 15x!

Wildsymbolet i spillet er som et frikort, denne kan nemlig erstatte andre symboler i spillet og dermed skape vinnende kombinasjoner. I tillegg finnes det en «avalanche» funksjon som lar spillere vinne mer enn en gang fra ett spin i spillet! Ikke nok med det men det finnes også en jackpot i Gonzo`s Quest, på hele 2 500 mynter!

Oppsummering

Gonzo`s Quest var et spill som ble utrolig raskt populært når det ble lansert og det er fortsatt like populært idag. Dette er et spennende spill med utrolig mye å by på i form av flott grafikk og en rekke underholdende bonusfunksjoner i løpet av spillets gang.