Få free spins på nyheten Asgardian Stones

Betsson. Tematikk fra spillet Asgardian Stones. For de som elsker spilleautomater så blir torsdag den 22. februar en flott dag. Da lanseres nemlig Asgardian Stones fra NetEnt. Et spill som ikke overraskende er basert på norrøn mytologi. Hos Betsson har de selvfølgelig dette spillet i porteføljen sin fra lanseringsdagen. Og for at du skal bli kjent med det fra starten av, så får du sjansen til å sikre deg gratisspinn som du kan kan benytte allerede på lanseringsfesten.

Sikre deg hele 50 Megaspinn på Asgardian Stones

Om du er en av mange norske casinospillere som elsker slots, gir starten på denne uken en god anledning til å sette litt ekstra fyr på lidenskapen. I forbindelse med lanseringen av NetEnts nye automat Asgardian Stones, kan du sikre deg noen herlige gratisspinn til lanseringsdagen. Spillet lanseres som nevnt på torsdag den 22. februar, og til og med onsdag kan du spinne og stå på for å få gratisspinn som du kan benytte på nyheten.

Hos Betsson melder du deg på kampanjen og velger hvor mange spinn du ønsker å motta. Dette kan du kun gjøre en gang i løpet av kampanjen, så før du foretar ditt valg må du ha bestemt deg for hvor mange gratisspinn du vil ha. Deretter er det bare å fullføre betingelsen. Og på torsdag mottar du dine free spins som gir deg en super anledning til å bli kjent med spillet basert på norrøn mytologi. Kvalifiseringbetingelsene er disse;

  • Spill for 250 kroner og motta 10 free spins verdt 2 kroner per spinn
  • Omsett for 1 000 kroner og motta 25 gratisspinn verdt 2 kroner per spinn
  • Spinn for 2 500 kroner og få 25 gratisspinn verdt 5 kroner per spinn
  • Spill for 10 000 kroner og sikre deg 50 MEGA-gratisspinn verdt 10 kroner per spinn

Velkomstbonusen hos Betsson

Som ny spiller hos Betsson tilbys du en tredelt velkomstpakke. Den er på totalt 3 000 kroner samt 200 gratisspinn. Ønsker du å motta dette frivillige bonustilbudet blir det utdelt på følgende måte;

  • En bonus på 100 prosent opptil 1 000 kroner + 50 free spins på Mega Fortune Dreams på 1. innskudd
  • Bonus på 100 prosent opptil 1 000 kroner + 75 frispinn på Wild Wild West på 2. innskudd
  • En bonus på 100 prosent opptil 1 000 kroner + 75 gratisspinn på Wolf Cub på 3. innskudd

Du må sette inn minst 100 kroner på hvert av innskuddene for å kvalifisere for bonusen. Omsetningskravene for innskuddsbonusene og frispinnene er på henholdsvis 30 og 25 ganger.

Til Betsson